Zlomená křídla

Zlomená křídla

Anotace: Jak řekl můj dobrý přítel...Snad každý nešťastný člověk se v ní najde..

Kdysi byla tvým strážným andělem,
byla tvou velkou láskou.
Láskou, co zasypal jsi popelem.
Bál jsi se lásky, bál jsi se milovat,
nedokázal's se strachem bojovat.

Každým dnem ubývalo ti sil,
nevěděl jsi jak dál.
Z číše lásky se strachem jsi pil.
Nechtěl jsi její bílá křídla zlámat,
nechtěl jsi vidět její oči plakat.

Chtěl's, přímo toužil milovat ji dnem i nocí,
ale tvůj strach byl větší.
nedokázal's ji zachránit, nedokázal's pomoci.
Ona ztratila svá křídla, svůj život.
Kvůli tobě, byl jsi jediný důvod.

Sebe uvrhl jsi v zapomnění,
její křídla polámal.
Už nikdy to nikdo a nic nezmění.
Ty's byl zvíře, ona byla kráska
a mezi vámi nešťastná láska.
Autor Broken.white.wings, 24.12.2007
Přečteno 350x
Tipy 8
Poslední tipující: bloodysunset, pejrak, Ten_bez_přezdívky, anaH, Lachailla, 11477
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Nádhernoučký...hodně procítěný:)

08.06.2008 15:22:00 | dreamer.

jojo je to moc krásný..

07.06.2008 11:49:00 | Ten_bez_přezdívky

No tak tomu říkám od srdce napsaná, bohužel smutná, ale fakt dobrá...

01.05.2008 21:15:00 | Lachailla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí