Jednou bude pozdě ...

Jednou bude pozdě ...

Anotace: ...také psáno pro jednu dívku...

Jednou bude na všechno pozdě.
Bude pozdě na nevyřčené věty, bude pozdě
darovat natrhané květy.

Jednou bude pozdě na zaplnění samoty,
bude pozdě postát vedle sebe, ucítíme,
jak i pod žárem slunce zebe.

Jednou bude na všechno pozdě.
Bude pozdě na nevyřčené hlásky, bude pozdě
na nemilované lásky.

Jednou bude pozdě dohonit rozjetý vlak,
bude pozdě pohladit tvé vlasy. Bude pozdě.
Zůstanou jen mokré řasy.
Autor Hančí, 15.09.2004
Přečteno 821x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí