Chci být tvým ideálem

Chci být tvým ideálem

Anotace: Pro někoho chceme být lepší

Na tvé tváři, chci být úsměvem
Ve tvých dlaních bych si přála
Spát, jako kotě s kožíškem
Kterým bych tě v klíně hřála

Ve tvých očích, chci být jiskrou
Co ti bude úsměv rozechvívat
K tvému srdci, chci jít cestou
Kde mi bude láska zpívat

V tvé duši, chci být ideálem
Co tě životem provází
Princezna, co s tebou protančí sálem
Snem, na kterém tvůj život závisí

Byl bys pak totiž nesmrtelným ...
Autor llussinka, 26.12.2007
Přečteno 306x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí