Pro tebe

Pro tebe

Anotace: Láska je a nebo není.

Zavři oči a otevři své srdce.
Našla jsi touhu a lásku.
A našla jsi si tam,
kde já ji poztrácela.
Hledej a možná, že najdeš i víc
nežli kdy já jsem našla.

Dávám ti svoji lásku
Dávám ti vše co mám
Dávám ti ji jak pejska na provázku,
A zavírám dveře všem svým představám.

Víš já šla,
šla jsem s korálky na rukou.
Šla a zpívala písničku
o tanci, o těle, o dechu.

Šla jsem travou a travičkou
Bílými kvítky a rosičkou
Nad hlavou obloha plynula
Rosička nohy mi chladila.

A teď jsi tu ty
Korálky já jsem poztrácela
Jiné jsem v trávě posbírala
V slunci se třpitily,
I sluníčku se líbily.
Autor Monama, 29.12.2007
Přečteno 417x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí