sníh v očích a slzy touhy

sníh v očích a slzy touhy

Anotace: :-)

Tehdy sníh,
do očí padal mi,
když spatřil jsem,
tvé oči blankytné,
co snad krásu všech moří,
skrývají v sobě
a tajemno zachytlo,
srdce mé v dlaň,
ve vlasech tvých,
sněhem postříbřených,
nádherná tvář,
která úsměvem,
tvořila zář.

Zář,
která hřála a stavěla dech,
jsem navždy jen tvůj,
nemohu, nechci,
vrátit to zpět.
Autor Gabriel17, 30.12.2007
Přečteno 400x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

wau, kláásný ...

22.03.2008 09:25:00 | susuvlacek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí