Růže

Růže

Anotace: Napsáno jen tak z dlouhé chvíle

Růže, růžičko má.
Jsi má dívka milovaná.
Však starosti v životě máš.

Růže, růžičko má.
Jsi má dívka milovaná.
Chci ti říci jedno.
Podělit se o ně s kým máš.

Růže, růžičko má.
Jsi má dívka milovaná.
Jsem tu vždy pro tebe.
Dýchal bych za tebe.

Růže, růžičko má.
Jsi má dívka milovaná.
Chtěl bych stát navždy po tvém boku
V nekončícím okamžiku.

Růže, růžičko má.
Jsi má dívka milovaná.
Smět být u tebe.
Zemřel bych pro tebe.

Růže, růžičko má.
Jsi má dívka milovaná.
Chvíle s tebou jsou krásné, jsou úžasné
A láskou k tobě propadlo srdce mé.
Autor Platón, 05.01.2008
Přečteno 664x
Tipy 5
Poslední tipující: Silent Storm, Lylča, dva, Monsignore
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to úžasně romantické, ještě když miluji růže!

05.01.2008 22:40:00 | Silent Storm

Růžičku voňavou..zalévej láskou svou..

05.01.2008 10:33:00 | dva

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí