Nešťastně zamilovaná

Nešťastně zamilovaná

Anotace: Báseň o neopětované lásce.

Ležím na posteli a knížka přede mnou,
Písmenka utíkají,
Myslí snad na jinou?

Štětec v ruce,
plátno přede mnou,
hloubám tiše,
je s jinou?

Tužka a papír přede mnou,
Básně mizí,
Miluje jinou?

Skrčená,schoulená pod oknem,
Nemyslím na to,co bude další den,
Dýchám a vzlykám,
Slzy tečou,
Vnímám lásku,
Kterou řeči neunesou.
Autor Poeticka, 05.01.2008
Přečteno 468x
Tipy 9
Poslední tipující: Robin Marnolli, poeta, ilona, Makoušek, Marfuša, *Norlein*, Isobel
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

pěkná:-)

26.12.2012 15:18:24 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí