ZAŘAZENI

ZAŘAZENI

Anotace: všechno je tak ddddiiiivvvvnnnnnnýýýýýýýýýýýýýýýýý!!!!!!

Jsme zařazeni do procesu,
jsme zařazeni do denního světla,
jsme zařazeni do noční tmy.
Usínám pod taktovkou státu,
chodím za vzduch šlapat ulice,
nechám se vymrdávat na mém pozemku pro kus zeminy.
Jsem zadlužen praseti a dlužím svým pyjem a prdelí.
Chci být zařazen a prodávat se močce .
Chci být zařazen a vykuřovat otce.
Chci být zařazen a svítit .
Rozdrcovat hlavy kamením,
A kamení drtit hlavou.
Musím zajít do úniku plynu,
pohybovat se tiše a klidně jako oheň.
Tlačím ze sebe Zeusa,
plivu slinu,
chci ti dát,
něco do krku,
bohužel pro tebe,
spodem.
Chci ti z těla vymrdat krev
Polykat suchou ztvrdlou oliheň.
Chci být zkorumpovanou taktovkou státu.
Autor Lipschowski, 08.01.2008
Přečteno 388x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dík za upozornění už jsem to napravil

12.01.2008 09:24:00 | Lipschowski

Tak tohle tedy nic pro mne...
Jen upozornění: 4. p. od Zeus = Dia
"plivu" je s měkkým
;-)

10.01.2008 00:10:00 | Madelaine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí