Přemýšlím

Přemýšlím

Anotace: Přemýšlení vyčerpává mozek i srdce, někdy mě ubíje, jenom tak lehce...

Přemýšlím nad tím, proč se Země točí,
proč jsem tak vedle z těch tvých očí?
Přemýšlím nad tím, proč je oceán tak slaný,
s tebou bych měl své životní plány.
Přemýšlím nad tím, proč je nebe modré,
tvé polibky byly sladké a dobré.
Přemýšlím nad tím, proč hvězdy svítí,
láska je cit, co mé srdce k tobě cítí..
Autor Dani13, 10.01.2008
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí