Lásko

Lásko

Anotace: kde jsi

Ach lásko neodvracej ode mne svou tvář,
času je málo, tak proč mnou pohrdáš.
Bez tebe život pustý je jak poušť.
Mě zbývá, už jen naděje,
že vrátíš se zpátky ke mě sem,
čekám na tebe...tady jsem.
Autor takova, 19.06.2005
Přečteno 545x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

čekáš-li lásku..přej si ji úpěnlivě
dveře pak otvírej..poznáš ji živě!!

31.08.2005 12:00:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí