Jsi...

Jsi...

Anotace: Možná něco krátkého ze života...

Jsi mojí slabostí - Však moc dobře to víš.
(Jsi na sebe tak pyšný)
Víš, že čekám, zda-li o mě pohledem zavadíš.
(Jsi tak sobecký)
Řekneš - Přijeď. Hned kupuju lístek do vlaku.
(Jsi si mnou tak jistý)
Řekneš - Příjdu. Já na tebe čekám až do soumraku.
(Jsi tak necitlivý)

A já tě stejně tak naivně miluji.
Autor kookky, 13.01.2008
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí