Na sněhu

Na sněhu

Anotace: Šeptáš...a začínají se dít věci.

Ledovým večerem
šeptals mi do ucha svoje sny…
a já se probudila.

Na sněhu. V parku. S Tebou.

Žárem našich těl
měnilo se skupenství
a chlad nás pomíjel.

V rytmu balady
z našich stenů,
obláčky páry od úst
stoupaly vzhůru.

Propletené větve keřů
soupeřily s našimi údy.

Kůra stromů
byla drsná
jako Tvé vcházení a návraty.

Led studeně svítil,
hebký jako moje rty,
co Tě laskaly dlouze...
až ke smrti.

Milování v mrazu,
který se změnil
v horký vítr z pouště.

Nechci slyšet,
že to bylo jenom jako…

Jsem ochotna
ve Tvém náručí uhořet
nebo zmrznout v led.

Vyber si hned.

Vládneš mému srdci
i mým myšlenkám.
Miluj mě.

Miluj mě dál.
Autor spare, 13.01.2008
Přečteno 452x
Tipy 20
Poslední tipující: Lukáš Rymeš, WhiteSkull, Theara, cevert, Bíša, Jiparo, Martinecka23, isisleo, Psavec, Bean, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

souhlas s gabkinem,spalující vášeň 1*

14.01.2008 17:50:00 | cevert

Moc pěkný, inu milování.

13.01.2008 23:47:00 | Psavec

co dodat..
zmrznutí k hoření..
láska..
a
stvoření? .o))

13.01.2008 22:48:00 | Bean

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí