Právě teď

Právě teď

Anotace: ***

Právě teď nastala ta chvíle,
právě teď nastal ten okamžik
mihotavého štěstí,
který šimrá v podbřišku
jako motýlí křídla,
právě teď jsem dostala úpal
v žáru poledního slunce v lednu,
právě teď se mýlím a miluji jak v květnu,
právě teď čekám pozvání od Tebe na večeři,
právě teď se koupu v úsměvu Tvé lásky,
právě teď si dávám odpověď na otázky,
proč, proč Tě stále miluji,
proč sama se převaluji v posteli.
Na to Ti brzy odpovím,
právě dnes svou lásku vyjevím.
Proč právě teď mám tolik otázek,
proč se stále červenám,
když mně své srdce neseš na dlani
jako rozkvetlou kytici rudých růží.
Autor devcatko z jetele, 14.01.2008
Přečteno 519x
Tipy 6
Poslední tipující: el viento, takova, STIMPRE
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbííí

18.01.2008 08:50:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí