Touha po tobě

Touha po tobě

Anotace: Touha potom druhém a láska k němu,která nemůže být,protože city nejsou opětované

Po lásce toužím
a proto se soužím,
jednoho na mysli mám,
ale pořád před ním utíkám.
tvé pohledy jsou jako med,
pro mě však krutý jed,
touha po tobě je veliká,
ale už nic nezbývá,
já vím,že musíš jít
a proto musím odejít
Autor Bžunda, 14.01.2008
Přečteno 709x
Tipy 3
Poslední tipující: padající do neznáma, Norlein
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí