Jsi můj život

Jsi můj život

Anotace: "Miluji život, protože mi dal tebe.Miluji tebe, protože ty jsi můj život."John Lennon

Přemýšlím nad tím, kdyby se někdo ptal,
co mám na tomhle světě nejraději,
řekl bych,že život, protože tebe mi dal,
že ty jsi můj život, proto tě miluji.
Jsi pro mě více než tenhleten život,
jsi pro mě jedním slovem vším,
jsi v letadle lásky můj jediný pilot,
jsi všecičko, o čem jen sním...
Autor Dani13, 16.01.2008
Přečteno 667x
Tipy 2
Poslední tipující: Kanzy, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí