Dnešní noc

Dnešní noc

Anotace: ....a vyryta v srdci zůstane nesmazatelnou

Našla jsi štěstí v měsíčním svitu,
Tvůj dech se rozplynul v pokoji s květinou,
noci plášť zbarvila rubínem citů,
tvé tělo pokryla vůně svou patinou.

Záříš,když ráno tvé oči procitnou,
úsměvem pohladíš v zrcadle odraz,
vidím dvě studánky,dvě hvězdy zářit tmou,
trn svitu dokreslil měsíční obraz.

Pár hodin nestačí sytit mé srdce,
pár chvilek s Tebou,mrazení na šíji,
touha a času spěch jdou ruku v ruce,
žízeň svou uhasím,Tebe se napiji.
Autor Pietro, 16.01.2008
Přečteno 717x
Tipy 9
Poslední tipující: Apostata, Dračičák, Jiparo, Cecilka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Miluju lásku jemně rozvoněnou..
dík její patině každá z nás krásnou ženou..

:o)

Nádherná básenka!!

16.01.2008 11:18:00 | Cecilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí