Poprvé :)

Poprvé :)

Anotace: :)

Chybělas mi,to jsou jeho první slova,
přitom se neviděli jeden den.
A ona cítí,jak moc ráda ho má,
stoupne si na špičky a pusu na tvář mu dá.

Projdou se nočním městem,
k řece prodlouží si procházku.
Vychutnají si každou chvilku,
žijí jen pro sebe a pro lásku.

Posadí se na trávu,
nic neříkají.
Kamínky do vody hází,
co se stane za chvilku to moc dobře oba ví.

Znají se tak dlouho
a přitom jsou nervozní jako na první schůzce.
Konečně se políbí,
pomalu se dostává k její blůzce.

Zlehýnka padají oba do trávy,
vnímají jen sebe.
Osvětleni měsíčním světlem,
jen oni dva,láska,hvězdy a celé nebe.
Autor Gagulii, 20.06.2005
Přečteno 500x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Ty jsi me videla????:)

02.03.2006 22:11:00 | Erratic

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí