VŠAK

VŠAK

Anotace: Tak to je, tak to bude.

Chci ti napsat dlouhou dobu,
bojím se však tvého soudu.
Téměř každý den tě vidím,
říci slovo se však stydím.
Chtěl bych tě mít ve dne v noci,
to však není v mojí moci.
Autor EyeToy, 17.01.2008
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí