Jsem připraven k letu

Jsem připraven k letu

Anotace: ...

Jsem připraven k letu,
připnu myšlenkám křídla,
rozběhnu se a poletím...
Střípky svých snů dám do dlaní světu,
pak moje srdce zavolá,
nablízku jsem zas dlaním tvým...

Jsem připraven k letu
a v paprsky sluneční
mávnutím křídel napíšu vzkaz,
tu nejsladší větu,
v hladině srdeční...
Snad uslyším zase tvůj líbezný hlas...

Jsem připraven k letu
a v třepotu křídel
své prsty vánek rozpíná,
na slunce na rtu,
když se dotkl mě anděl,
srdce mé stále vzpomíná.

Jsem připraven k letu,
svá křídla rád dám
oblačným dlaním v sázku,
já přivoněl jednou k něžnému květu,
teď největší poklad v srdci mám,
to v tobě jsem našel svou lásku.

Jsem připraven k letu,
jsem tvou hvězdou v tmách
se mnou se nikdy neztřátíš,
všecky tvé starosti z povrchu smetu
všecky tvé smutky proměním v prach,
se mnou se k zemi nezřítíš.
Autor Akrij8, 19.01.2008
Přečteno 250x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, mikyša, Ceký, Simísek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí