NÁDHERNÉ PŘEKVAPENÍ

NÁDHERNÉ PŘEKVAPENÍ

Anotace: ....musím se podělit o radost! :-)) Přeji všem hezký den!!!

Ten dnešek začal neobvykle!
Volal jsi mi z pelíšku.
Nejraději bych byla u tebe,
stočená v malém klubíčku.

Pár něžných slov jsme prohodili,
já tě na dálku hladila.
Přes telefon jsme se přiblížili,
s tvým hlasem jsem se mazlila.

Z postýlky jsi mi ještě nikdy nevolal,
protože ranní ptáče jsi.
Dnes však máš dovolenou,
pospíš si?

Teď už vím že ne,
to jen záměr byl,
aby jsi mě úžasně
překvapil.

Někdo klepe na dveře,
hovor s tebou přeruším.
Jaká nádhera mě čeká
ani netuším.

Poslíček z květinářství
se na mě směje
a teď mě v kanceláři
tvých pět růží s verši u srdce hřeje!

DĚKUJI!
Autor Dalimila, 21.06.2005
Přečteno 568x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí