Bubu

Bubu

Anotace: .

Někdy je život svině,a my se s tím poprat.
Musime se k tomu postavit vlídně,někde se pořádně vyřvat.
Zaleží na tom,jak kdo emocím vládne.
Někdo nezvládá,topí se v tom,jak když kouzelnym proutkem mavnem.
Nekdo do všeho mlatí,někdo z plných plic křičí.
Někdo se k zemi zklátí,někdo už nemůže a brečí.
At' je každý jaký je,svým způsobem se snaží uklidnit.
Tak to v životě někdy je,svou bolest snaží se zmírnit.
Někdo přemýšlí o sebevraždě,utéct od trápení z lásky.
Je to tak myslím to vážně,chybí pohladit někomu vlásky.
Ten kdo bolest překoná a drží ji v sobě?
To neni věc dobrá,po čase to bolí dvojnásobně.
At' se každý vybrečí,at' kluk či dívka.
Tím si nejlépe v srdci ulehčí,nemusí plakat jen holka.
Autor najrob7410, 21.01.2008
Přečteno 268x
Tipy 1
Poslední tipující: cevert
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí