OBRYS TVÉ KRÁSY

OBRYS TVÉ KRÁSY

Anotace: jsi tajemá láska

V hrudi hlas utichá,
jsi láskou mou
nikdo z nás nedýchá.
Poslední minuta ticha odlétá,
život pomalu přes moře odplouvá.
Láská je mocná a nekonečná jako oceán.

-
Krásný den prožitý,
i ve snu s tebou jsem,
neb nechci dál šeptat
tvoje jméno...

Poklidné noci bolesti
se stínem si mám co říci,
okem jsem zhlédl krásu
v dálkách nekonečných.

Po věčné cestě bolesti,
po dlouhém trmácení
po posledním pomodlení.
Smazány budou naše neřesti,
hříchy a vzpomínky
dojdeme odpuštění.

Obrys tvé krásy v tajemném šeru
skromnost a ticho je lékem mým
tvá ňadra zahalena ruce spoutaná
světlo do duše vstoupilo

Úsměv mizí ze tvé tváře,
můj život zas potemněla.
Ze tvých očí vytrácí se záře,
jako by si oněměla.
Autor Rbb, 21.01.2008
Přečteno 571x
Tipy 6
Poslední tipující: anatantal, Oči, Martanka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Můj Bože, ta je nádherná a jako by mi mluvila ze srdce. Tenkrát. Dát něco takového do slov...jsi opravdu borec! Mám tuhle báseň zapsanou v duši.

13.02.2008 11:09:00 | Oči

tohle u mne nejvíc

Poklidné noci bolesti
se stínem si mám co říci,
okem jsem zhlédl krásu
v dálkách nekonečných...

22.01.2008 00:05:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí