nech mě být

nech mě být

Anotace: pokus se pochopit

Uzavřen z lásky
Nepotřeboval jsem bolest
Jednou nebo dvakrát to stačilo
A všechno to bylo marný
Čas to překoná
Už předtím jsem věděl, že jsi chladná

Ale něco se stalo
S Tebou hned poprvé
Mé srdce se rozpadá na prach
Najdi nějakou pravdu
A každý kolem se dívá
Přemýšlejí proč šílím

Nestarám se o to, co říkají
Jsem do Tebe zamilován
Zkoušejí mě odtáhnout pryč
Ale neznají pravdu
Má srdeční tepna je ochromená
Že jsem stále uzavřen
Autor freway, 23.01.2008
Přečteno 318x
Tipy 3
Poslední tipující: její alter ego, Martanka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí