Bolavá láska

Bolavá láska

Anotace: On ví...

Konečně naplno miluji.
Proč je mi tedy tak nanic?
Sic lásku ještě piluji,
nejsem však nevinná, ani Ty panic.

Jsem Tvá milenka.
Ty zase milenec můj.
Tobě patří každá má myšlenka
a já jsem celý život Tvůj.

Láska naším záměrem nebyla,
mělo to být pobavení jen.
Milostnou touhu ale přebila,
nechtíc, jsme jeden druhému splněný sen.

Srdcem stále u sebe,
tělem u svých partnerů,
Lásko to jsme pos.ali,
tu nevinnou nevěru!!!

Navzájem se milujeme. Proč je to tak špatně?
Autor saigonek, 23.01.2008
Přečteno 411x
Tipy 4
Poslední tipující: estrellita, jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí