Tiše našlapuji po hvězdách

Tiše našlapuji po hvězdách

Anotace: stále ještě nevím, co to píšu, tak je tu zase jedna nerýmovačka :)..další z mých vyznání :)

(říjen 2006)

Drž mou ruku a já nikdy nepustím tu Tvojí.

Líbej mě a já nikdy nezapomenu, kam patřím.

Miluj mě a já se pokusím vzlétnout s Tebou.

Stůj při mně a já Ti budu nejvěrnějším přítelem.

Opatruj mě a já pro Tebe postavím ráj.

Lehni si vedle mě a já Ti budu chránit sny.

Uvěř mi a já udělám vše proto, abych nikdy nezklamala. Pokusím se Ti vytvořit místo, kde Ti nikdy neublíží, kde o Tobě nikdo nebude pochybovat, kde se nebudeš mít čeho bát…nebude sice moc velké, vlastně tam budu jenom já. Ale za to celá pro Tebe.

Pojď se mnou ukázat světu, že láska ještě neumřela…že ani neumírá, že žije, že žije v nás a není pravda, že je jen chladnou potřebou vlastnit druhého člověka.
Pojďme její existenci dokázat Tobě…pojďme jí dokázat mě.

Tiše našlapuji po hvězdách, abych Tě nevzbudila a potají Tě líbám.

Vůbec nejsem daleko. Možná jsem blíž, než Ti kdy byla spousta lidí, kteří seděli vedle Tebe.
Autor Majdík, 24.01.2008
Přečteno 652x
Tipy 2
Poslední tipující: jesterka, maena
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

plne souhlasim..neumrela, neumira, zije, a jak...
:)

26.01.2008 13:10:00 | Matyáš

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí