..

..

Anotace: Kdyz to skoncilo ..

Od prázdnin uběhlo spoustu dní,
Od našeho rozchodu čtyři hodiny.
Seznámili jsme se v srpnu, zamilovali se.
Chodili jsme spolu, rozešli se.
Přišel však listopad, naše náhodné setkání,
Bylo to jako když mně něco (někdo) omámí.
Netrvalo dlouho a byli jsme pár,
Tvá láska už nebyla jen sen, co se mi zdál.
Téměř dva měsíce vášnivé lásky,
Jenže tys neodolal svůdnosti jiné krásky.
Pro mě jsi všechno, přestaň mě trápit,
Už nechci plakat, nechci tě ztratit.
Chci s tebou prožít dalších x- dnů,
Miluj tě a NIKDY NEZAPOMENU!
Autor Skořicová princezna, 24.01.2008
Přečteno 297x
Tipy 5
Poslední tipující: Dračičák, Traci, jesterka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle vždy asi bolí nejvíc
:-(

19.02.2008 10:29:00 | Dračičák

Zase to bude dobré, dej tomu čas.

25.01.2008 21:45:00 | Traci

Nesmutni...

25.01.2008 21:44:00 | Traci

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí