Jsi Terra Incognita . . .

Jsi Terra Incognita . . .

Anotace: - Ledové víno -

Sbírka: Zvláštní souvislosti

Terra Incognita

Jakobych zaslechnul pár slov
. . . co míjí mne
Bez povšimnutí odlétnou
. . . a zmizí

Terra Incognita

Zdáš se být
když vracíš se do vzpomínky
jakobys chtěla něco . . .
. . . co jsi zapomněla
snad . . .

Zvláštní tajemství
skrýváš v pohledu
Neurčitý záblesk
jako nezávazný příslib
. . . uzlík . . .
na šňůře korálů

Růženec mizících nadějí
. . . křížky dnů . . .
Marnivý účet . . .

Jsi Terra Incognita

Cestou bez konce
. . . jdu . . .
. . . pouští
krajinou měnících se dun
jako křivky tvého těla
. . . v očekávání . . .
velkolepé noční slavnosti úplňku

Jsi Terra Incognita

Ukrýváš v klamavém závoji
nikdy nekončící výzvu
Tvůj skoro nepřítomný pohled
odráží všechnu symboliku
s níž se muž marně pokouší
překonat lhostejný nezájem
. . . Tvého míjení . . .

Jsi Terra Incognita
Chladná
Nevyzpytatelná
Výzva Světu . . .

. . . podivně
na životě jakoby nezúčastněná
. . . Ž E N A . . .
Autor rolon, 25.01.2008
Přečteno 508x
Tipy 13
Poslední tipující: Equus przewalski, Heda, spare, Psavec, Lucie Teru, Martanka, Jiparo, Dračičák
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jak zajímavě, ostře a mile JI sleduješ.
Pěkné čtení

04.04.2008 09:51:00 | Marfuša

.krásná...

25.01.2008 17:19:00 | Lucie Teru

moc hezká,líbí se mi

25.01.2008 10:21:00 | Martanka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí