LÁSKA, PRAVDA, SVOBODA!

LÁSKA, PRAVDA, SVOBODA!

Anotace: . . .

Dala bych život za lásku…
ale lásku bych dala za svobodu!
. . .
Boj na dvou frontách
Voják rozkročen na dvou polích
minových –
. . .
Za lásku bojuji urputností svých
návratů
(neplodných jak potratů)
Za svobodu bojuji malicherností svých
útěků
(jak děvka zdrhnout…bez vděku)
.
.
& za pravdu bojuju právě teď,
když tohle píšu –
Autor Andrea Vatulíková, 25.01.2008
Přečteno 377x
Tipy 4
Poslední tipující: pejrak, duše v plamenech, Veru
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nerýmuje, ale mně se líbí:-). Myšlenkově.

25.01.2008 19:26:00 | Veru

Bohužel musím říct, že se to moc nerýmuje ani slabikově ani rytmicky...

25.01.2008 19:25:00 | Jacob Bohemicus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí