PŘIVÍRÁNÍ OČÍ; SKŘÍPÁNÍ ZUBŮ aneb: Nehodící se škrtněte

PŘIVÍRÁNÍ OČÍ; SKŘÍPÁNÍ ZUBŮ aneb: Nehodící se škrtněte

Anotace: . . .

Připravila jsi snídani
Udělala jsi spoustu věcí do práce
Hodně ses toho naučila do školy
& ještě jsi stihla uvařit –

Během jednoho dopoledne

Které já jsem proležela v posteli
Za které jsem přečetla jednu knihu
básní
Zemřela spolu s autorkou
na samotu & nepochopení
& vymyslela tuhle báseň –
&
po vydatný snídani
snědla šedesátý oběd

& s šedesátým poobědovým nádobím
šedesátý umytí
jistý nesrovnalosti
Nehodící se škrtněte
& mějte pohodový vztah!
& bůh ví kolik jich ještě zbývá
než mi uvaříš poslední večeři –
Autor Andrea Vatulíková, 25.01.2008
Přečteno 385x
Tipy 5
Poslední tipující: pejrak, TERezicKA, Lukáš Rymeš, jesterka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty americký značky pro a jsou hnus...

25.01.2008 19:35:00 | Jacob Bohemicus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí