...Umřela bych pro Tebe...

...Umřela bych pro Tebe...

Anotace: ...Nevím co k tomu napsat...snad jen při vzpomínce na moji lásku...Chybíš nám!!...Klidně kritizujte...aspoň budu vědět jak na tom jsem... =)

Obětovala bych svůj život,
Jen proto abys tady byl.
A mohl rozdávat štěstí ostatním.

Zbaběle si utekl,
nám všem nezbývá nic jiného než se trápit
Víme, že bys to nechtěl.
Jenže nám chybíš.
Byl si pro nás vším

Proč? Proč si nám utekl.
Proč si nám způsobil tu bolest?
Každým dnem pomalu umírám.

Miluji Tě! V našich srdcích budeš navždy
Autor Kessinka007, 29.01.2008
Přečteno 469x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přesně tak...není třeba...

24.03.2008 10:02:00 | 0-0

Proč kritizovat lásku?

14.02.2008 14:01:00 | Morgenstern

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí