Setkání

Setkání

Anotace: :)

Dnes jsi mně potkal,
zastavil,
jen kdyby tam s námi nebyl,
tak bych šla stebou.

Bylo fajn žes řekl čau,
nebýt jeho,
taky bych řekla toho víc.
Třeba že ráda tě mám,
ptala bych se jestli mi nechceš něco říct.
Jestli už jsi v pořádku,
nebo něco víc.

Miluji Tě a ty to víš,
mně se tak lehko nezbavíš.

Cítím k tobě to,
co jsem ještě nikdy k nikomu necítila,
tak si říkám je to láska??!!

Je mi s stebou tak krásně,
že píšu všechny tyto básně jen a jen pro tebe!!
Autor luczinek, 31.01.2008
Přečteno 359x
Tipy 2
Poslední tipující: face to face
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to hnus úplně slabé.!!!

01.02.2008 12:53:00 | Mišut

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí