Zabíjíš mě nevědomky…

Zabíjíš mě nevědomky…

Anotace: Asi to znate.....srdce omotáno kobercovou páskou....

Zabíjíš mě nevědomky…

Zabíjíš mě nevědomky.

*Svými slovy.

Zabíjíš me ve snech.

*Tvými pohledy

Zabíjíš mě tvoji láskou!

Nikdy jsem nebývala pověrčivá.
Až jednou mi přes cestu přeběhla-
Ta černá kočka!

Byla prokletá.
Vyzývavě zakletá.
Černá.

Teď mě zabíjíš tvou láskou.
Proč?
Srdce mé obmotal kobercovou páskou?
Bolí to ,když ji strhávám.
Bojí to ,když tvojí lásku odmítám…

Miluji tě….
Jen nemůžeme být spolu.
Je to celé postavené na hlavu.

Sic našly jsme cest k sobě.
Ale zjistili jsme ,že dělí se na dvě.

Srdce poleptáno tvou láskou
Kterou vybereš si z nás dvou?
Autor Yukki, 31.01.2008
Přečteno 381x
Tipy 5
Poslední tipující: Dominik Elbl, Vlk v rouše, její alter ego, Lacosta1, Simísek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí