Z rozpaky se dotýkám

Z rozpaky se dotýkám

Anotace: :)

Z ornamentu Tvého šatu,
chtěl bych prsty ladně číst,
v duši neklid, spousta strachu,
snad Tě mohu políbit.
Snad již mohu svoje ústa,
ke Tvým něžně přivinout,
v hlavě zmatek, chvíle dusna,
když Tě zkouším obejmout.
Neutíkej Lásko moje,
chci se Tě jen dotýkat,
nejsme přeci chladné stroje,
co umí jen počítat.
Pohlaď moje pokušení,
zkus mě teple obejmout
a pak z Tvého zcitlivění,
lásku můžem odemknout.
Autor Ďábel sám, 31.01.2008
Přečteno 411x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, isisleo
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

...Hezkýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý...

07.05.2008 22:53:00 | kokina2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí