Ange l'amour

Ange l'amour

Anotace: Jen taková malá veršovánka...

Vidím obraz nad hladinou stříbřitě
klást otázky. Libé zvuky z nebe se linou,
tak čisté jako oblázky.

Tvé ruce neslyšně plout s derniérou dne
já cítím sluncem rozehřáté
jako čerstvě z matinné.
Tak zvláštně nedůtklivé zdají se Tvé panenky
a vlasy při vánku rozevláté
dělají jim sukénky.

V jezírku já vidím Tvou tvář
a vesmírnou auru snívat
o tom, jak pěkný je dnešní den,
i ptactvo na dně zpívat.
Místo snáře slabikář
hvězd na nebi slyším hlásat,
že není to pouhý sen.

Děkuji.
Autor Jasmin de Paris, 25.06.2005
Přečteno 427x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí