Chybíš mi

Chybíš mi

Prohlížím si fotky její
a bolest mne poutá
Stíny se mi smějí
když se plazí z kouta

Celý svět na mne padá
je to neřízený volný pád
Krásná, žádostivá, mladá
nehty vášní zatínala do mých zad

Vteřiny smíchu a radostí
vystřídají roky nicoty
Nekonečný smutek a bolesti
pohltí štěstí, zbudou trampoty

A tak tu sám hledám řešení
na hrázi přehrady mých snů
Chci zastavit to myšlenek běsnění
Chci ukončit tu bolest osamělých dnů
Autor ourbloodiscursed, 05.02.2008
Přečteno 977x
Tipy 11
Poslední tipující: oliver, Lexisa, verushka, Martanka, melebele, lalej
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

citim se uplne stejne (ted) :(

06.02.2008 18:36:00 | oliver

Taky sem se takhkle cítila, přebolí to...

06.02.2008 12:29:00 | Lexisa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí