Daruj mi

Daruj mi

Anotace: Zklamání, to se stává

Daruj mi květinu!
Daruj mi srdce!
Daruj mi světlo bez stínů!
Daruj mi teplo slunce!

Daruj mi talisman!
Daruj mi něhu!
Daruj mi ráj, kde není klam!
Daruj mi léto plné sněhu!

Daruj mi růžičku!
Daruj mi půvab!
Daruj mi nebe bez mráčků!
Daruj mi život, v kterém nebudeš mi lhát!

Daruj mi medvídka!
Daruj mi pravdu!
Daruj mi svět, kde není kritika!
Daruj mi první noční hvězdu!

Daruj mi prstýnek!
Daruj mi sebe!!!
Říkáš: "To nejde!"
Jiné už to dáváš!

Pláče mé nebe!
Svatozář se souží!
Lásko chci tebe!!!
Daruj mi SEBE!!!
Autor little.angel, 07.02.2008
Přečteno 347x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí