Jen ještě chvíli . . .

Jen ještě chvíli . . .

Anotace: - Ledové víno -

Sbírka: Oáza

Už si nevzpomínám
jak to vlastně tehdy bylo
když závoj smutku
se zlehka vlnil ve vánku
(mezi námi)

Nebylo těžké
zahlédnout i ztracenou jiskru
v jejím pohledu

Asi vím
co mi potřebuješ oznámit . . .

Netrap se tím

Víš že Tě miluji
a proto není nic
co by mne zranilo
když jde o Tvoje štěstí
když . . .

Jen chvíli postůj
Chtěl bych si zapamatovat Tvé oči

Jen chvíli postůj
a podej mi naposled teplo svých dlaní

Jen ještě chvíli postůj
Chtěl bych naposled políbit
. . . Tvé hebké rty

Netrap se tím . . .
Víš že Tě miluji . . .
Autor rolon, 07.02.2008
Přečteno 347x
Tipy 12
Poslední tipující: Myrja, ona, Marfuša, Lucie Teru, spare, Martanka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

až mě píchlo u srdce, velmi pěkná

04.04.2008 09:44:00 | Marfuša

Krásná...

08.02.2008 05:35:00 | Lucie Teru

Opravdová láska.

07.02.2008 22:22:00 | spare

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí