Já jsem ta...

Já jsem ta...

Anotace: ...

Já jsem ta,co tě má ráda.
Já jsem ta,co nechce tě za kamaráda.
Já jsem ta,co se o tebe bojí
a ty jsi ten,co mi za to stojí.

Jsi pro mě kapka vody v poušti,
cítím jak mě samota opouští.
Opouští mě a jde dál,
ten kdo ji dostane,
aby se bál.

Chci být s tebou a dívat se ti z očí do očí
a rázem se s námi svět zatočí.
Ale já jsem teď tady
a ty jsi tam
a bohužel jsme každý SÁM!
Autor Janica, 27.06.2005
Přečteno 1107x
Tipy 2
Poslední tipující: jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (18x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí