Podzimní láska

Podzimní láska

Anotace: Pohled z okna o nudné školní hodině.

Za okny stromy se ve větru točí,

nebe bez mráčku slunci svědčí,

občas se ozve černobílá straka,

nemajíc strach ani z největšího draka,

listí bříz už barví se podzimem,

nic z toho nevidí jen milenci pod jilmem,

vlasy vlající ve větru jim nevadí,

ze srdce lásku navždy si slibují,

vítr je jen jemně hladí,

ví totiž, že oni ho nevnímají.
Autor Ketvin, 09.02.2008
Přečteno 334x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí