Třeba to tak má být

Třeba to tak má být

Anotace: po dlouhe dobe, kdy city byli v hrobě a celé zaprášené, se probouzím, a neblouzním! Po dlouhé době píši o lásce v dobrém slova smyslu!čím to je?!...ps:Rybičko, tohle je pro tebe!

Kolik je na světě moří,
co jako já hoří?!
Planou vodou chladivou,
tak jako já vášni ne-jinou.
Jak širý oceán,
jsou city mé,
já se v nich nevyznám,
snad ty je máš přečtené?!
Možná jsem holka naivní,
možná jsme lidé podivní.
Však jedno říci můžu,
city jsou divoké!

Kolikrát s tváři jinou usínám,
když náruč ničí nemívám?!
Planu touhou po obětí,
k vyjádření nepoužívám věty.
Jak nebe bez konce,
osud dohromady dává jedince.
Zřejmě to tak vážně chtěl
a čistý rozum opomněl.
Však vyčítat mu to nemíním,
raděj tě za to políbím!
Autor Certain Expiry, 09.02.2008
Přečteno 461x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí