Jsi...

Jsi...

Anotace: ... zamilovaná

Jsi úsměv na mé tváři.
Každý den v mém kalendáři.

Jsi jiskra v mých očích.
Důkaz, že se země točí.

Jsi šepot mého hlasu.
Ukazatel všeho času.

Jsi pramínek mých vlasů.
Máš v sobě celého světa krásu.

Jsi má životní naděje.
Sluníčko, které vždy zahřeje.

Jsi mé splněné přání.
Štěstíčko, co mě stále chrání.

Jsi mých dnů cesta.
Na noční obloze jasná hvězda.

Jsi můj celý život.
Malířovo nejkrásnější dílo.

Jsi vše, co znám.
Lásko, děkuji, že tě mám.
Autor little.angel, 11.02.2008
Přečteno 1020x
Tipy 8
Poslední tipující: Dračičák, Psavec, Šerák, Martanka, jesterka, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (12x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí