probíjím se..

probíjím se..

Anotace: ..nějak..

Chladivý krunýř na prsou,
to snad ,abych zchladil ten žár,
to jak se ve mě city rvou,
budu přesto bojovat s drakem tím dál,

se štítem erbovým,
co z doteků Tvých byl vykován,
s kyrysem dobovým,
se svým mečem se probíjím dál,

psotami bičován,
vyprahlou zemí,či bažinou zrádnou,
osamocen..
nikoliv však sám..

tak jako Tebe ..
již nelze milovat žádnou...
Autor chalcedon, 12.02.2008
Přečteno 374x
Tipy 9
Poslední tipující: Bíša, Psavec, jedam
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkuji

13.02.2008 15:35:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd

150. báseň. :o))

13.02.2008 14:47:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí