Proč láska bolí?

Proč láska bolí?

Anotace: ...

Proč láska bolí? Stále se ptám.
Proč život je smutný, když ho žiješ sám?
Proč musíš trpět, když máš rád?
Proč je tak těžké někoho milovat?

Proč miluješ toho, kdo tebe ne?
Proč vždy hluboko do srdce se šíp zabodne?
Proč v lásce víc bolesti než štěstí je?
Proč člověk doplácí na to, že miluje?

Proč slzy nad polibky převahu mají?
Proč jen sníš o rukou, které se tě dotýkají?
Proč lásku dát a bolest přijímat?
Je snad lehčí nenávidět než-li milovat?
Autor Jessiem, 13.02.2008
Přečteno 562x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, labuť, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST je za napsání, spíše asik jisté vložení, myslím, že prostřední sloku jsem už kdesi četla, ale nevím, kdo je pravým autorem.

13.02.2008 12:07:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí