.vážená cestující.

.vážená cestující.

Anotace: vlastně... je to pořád to samý...

Nerada zavírám dveře,
abych z tebe rozpoznala jenom vzdalující se stín...
Bojím se probouzení...

Zrcadlo ukazuje směr našich pohledů. /a pravdu/
Do neznáma odplouvají trajekty...
Tolik bych chtěla jet taky.
Jak stárne den,
tak opadávají okvětní lístky,
který /promiň lásko/ nemůžu přilepit.

Cítím ze svýho svetru vinu,
nedokážu věřit,
že je to jenom kouř z cigaret.

Zkouším sypat sůl do jizev,
pálí,
ještě pořád...
/tak buď opatrnej/

Marně se snažím říct,
co jsem naposledy cítila,
/pláču, když neusínám v tvý náruči/
ale slova jsou jehlou propíchaný prsty.

Jsem vážená cestující,
pouštím si žilou
/tam a zpět/
a nevím,
co je vztek ani naděje na návrat.

Oblíkám si sukni
a ty počítáš pruhy na punčocháčích.
/až nahoru/
... už to chápu zas jenom
jako hru...
/bojím se to pochopit jinak/

Zoufalý ráno zapíjím prášky
vodou ze sklenice z broušenýho skla...
/to abych přežila/
Připíjím na další taková rána... co bolí...
Přečteno 393x
Tipy 10
Poslední tipující: její alter ego, Sukuba, pavlis, qpal
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásko...tahle je tak smutná...bolestivá...jsi v ní ty, jsou v ní tvoje myšlenky a city...vím, že je stará... napsaná už (tak) dávno...bolí mě...i když se mě vůbec netýká...
pusu*

04.01.2009 21:37:00 | Layla.

ta je moc hezka...

15.02.2008 20:11:00 | Sukuba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí