¨Vteříny bez tebe

¨Vteříny bez tebe

Anotace: po krizi

Mě se sen zdál,
že jsi vedle mě spal,
krásné to bylo probuzení,
v tom mém snění.

Skutečné probuzení jsem nedala,
i slza mi v tu chvíli padala,
sama v posteli sem ležela,
a tak sem si tě přála.

Je tu jeden problém však malinký,
ten zvládnu během vteřiny,
já tě strašně chci líbat,
stačí když se mi do očí budeš dívat.

Uhranu tě svým pohledem,
budeš mým klíštětem,
věř nebo ne,
jednou se tak stane
Autor Vacluvka, 14.02.2008
Přečteno 389x
Tipy 4
Poslední tipující: blue, jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí