Světýlko

Světýlko

Anotace: Láska, které nikdo nevěří...jenom dva lidi jí snad věří..

Jsme v tom spolu, já a ty
Nevíme co bude dál
Kolem nás nevybuchlé granáty
Bez tebe bych se lásko bál
Zůstaň se mnou prosím
I přes tu špínu kolem nás
Jedině já vím kdo si
A kolik je v tobě skrytejch krás
Říct už sem ti dávno měl
Že bez tebe nejsem nic
Že si jediná kterou sem chtěl
A každým dnem si ve mě víc...
Autor K.O.N, 29.06.2005
Přečteno 440x
Tipy 3
Poslední tipující: Juliete, excited
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí