Co je láska.

Co je láska.

Anotace: Tuto báseň jsem napsala s myšlenkou na jednoho kluka který mě odmítl. Já vím nesjem jediná.

Láska:
Hledala jsem Lásku,
a na jednou mi spadne do klína!
Ovšem jsem rázem sama,
protože osobu kterou jsem si tak přála,
mě odmítla!
Člověk bez lásky je jako
anděl bez křídel!

Ty:
Můžu ti říci snad
tisíckrát že miluji tě
Ale ty, oči odvrátíš ode mě!
Oslepila mě láska tak že najednou jsem nemyslela na nic, jen na tebe!
Ovšem láska bolí!

Já:
Konečně jsem našla pravého člověka, kterému jsem chtěla život dát!
Ovšem byla jsem zklamána člověk jenž mu moje srdce patřilo mi své nedal!
Smrtí jsem svou lásku chtěla zaslepit!

Láska smrtí nekončí:
Uvědomila jsem si že moje láska je k tobě tak moc spoutána, že bych smrtí se od tebe odtrhla!
Ovšem řekla jsem si že musím o tebe bojovat dál, a nevzdat se své Lásky jen tak!

Bok po boku:
Myslela jsem si že si budeme stát po boku, ale tento sen se mi nesplní!
Protože si uvědomuji, že jednou půjdeme vlastní cestou!
Ale určitě neztrácím naději, že opět se naše cesty někde sejdou!

Pocit:
Mám zvláštní pocit že když mi řekneš „ANO“ tak já ti odpovím ne!
Ale to se nikdy nestane protože tvoje srdce pro mé neplane!
Vážím si tě a vždycky budu, protože tvoje pouto ke mně se nikdy neodtrhne!
Autor Angel of Darkness, 16.02.2008
Přečteno 361x
Tipy 2
Poslední tipující: Virteal
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krasne pises. :) Kez bych ten dotycny byl ja... :(

30.05.2009 22:19:00 | Virteal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí