Spis Vášně

Spis Vášně

Anotace: báseň

Na sklo padaj kapky vody
z podprsenky zmoklé.
Než uschne,pozorovat vnady.
Z postele.
Jemné.

SLUNCE TŘEBA NENÍ
AŤ NECHÁ NAŠE SNĚNÍ
KAP KAP KAP

Všechny nutné obrysy
se ve skle odráží.
Dva body,hutnost,vášně spisy
spatřit smysl se snaží.
Ze všech koutů.

SLUNCE TŘEBA NENÍ
AŤ NECHÁ NAŠE SNĚNÍ
KAP KAP

Na skle tvůj dech.
Obláčky laská.
Užívat si každý vzdech.
Než vyprchá ta láska.
Na chvíli.
Navždy.

SLUNCE TŘEBA NENÍ
AŤ NECHÁ NAŠE SNĚNÍ
KAP

Uzavřel se vášně spis.
Přišlo světlo.
Ukončil se lásky styl.
Ale..

SLUNCE TŘEBA NEBYLO
MĚLO NECHAT NAŠE SNĚNÍ
Autor Moras, 17.02.2008
Přečteno 318x
Tipy 1
Poslední tipující: GM
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí