Alternace na perlu

Alternace na perlu

Anotace: moje druhý blues..

Láska je jako perla na tvým čele
uplně skryla všechny moje vrásky
nechám se uspat jejím leskem
nechám se unést tim tvým leskem

Láska je jako perla ve tvý dlani
hřejou a chladí ty tvý doteky
umírám vždycky když mě hladíš
umírám když mě pořád hladíš

Láska je jako perla na tvejch ňadrech
když kouknu na ně, svět se semnou houpe
hraju si rád když z tebe prádlo spadne
hraju si s nima když z tebe všechno spadne

Láska je jako perla ve tvým klínu
past do který se tak rád chytám
rozkoší se div celej nepominu
rozkoší z toho tvýho klínu

Láska je jako perla ve tvejch vočích
noc plná milostivejch světel
topim se z perel ve tvejch vočích
topim se a svět se semnou točí!
Autor Bean, 30.06.2005
Přečteno 561x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Ouplně milion!!!

01.10.2005 19:13:00 | Králík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí