Ticho ...

Ticho ...

Anotace: .....

Ticho, samé ticho kolem mě.
Tvé rty stále jen hluboce mlčí.
Řekni alespoň jednou, co se děje.
Poruš, prosím, to hrozné ticho něčím.

City jsou důležitou součástí nás.
Ale občas musí z duše ven.
Promluv, nezanechávej kolem mráz.
Rozjasni svými slovy náš společný den.

Vím, že vyslovit to, je těžší.
Ale spolu, ve dvou, to zvládneme.
Klidně, ať tvé plíce křičí.
K našemu cíli přece společně dojdeme.

Moc dobře víš, že tě miluji.
Toužím po tobě, po tvé naději.
Své sny a plány s tvými spojuji.
Ale bojím se, že naše cesty se míjejí.

Od okamžiku, co tě znám,
rozsvítil se můj ukrývaný svět.
Jsem nejšťastnější, za to, že tě mám.
Nevracej mě do temnoty zpět.

Cítím, že vše bude hezčí.
Spolu jako hvězdy záříme.
Neboj, umím být lepší.
My k sobě přeci patříme.
Autor little.angel, 23.02.2008
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí